Professional Consult Optik va ofera –55% discount pentru  lentile progresive Essilor Varilux Physio 3.0 + cel mai performant tratament Crizal Prevencia.

Discountul se aplica pentru gama de progresive “Varilux Physio TRansitions  1.67 + Crizal Prevencia”

MONTAJ + CONSULT OPTOMETRIC GRATUIT!

Promotie valabila pana la – 31.01.2023

VARILUX PHYSIO 3.0 este o lentila progresiva imbunatatita de echipa Essilor, ajunsa la a 3-a generatie de performanta.

PRET PROMO - 1800 lei/perechea

Lentilele beneficiaza de GARANTIA PREMIUM ESSILOR.

Lentilele progresive Essilor Varilux Physio aveau deja încorporate două tehnologii performante patentate Essilor: High Resolution Vision și W.A.V.E. 2.0. Varilux Physio a revoluţionat deja piaţa lentilelor progresive prin introducerea Vederii de Înaltă RezoluţieTM iar Varilux Physio 2.0 a mai făcut un pas înainte. Folosirea noii tehnologii W.A.V.E. 2.0 oferă o Vedere de Înaltă RezoluţieTM ca niciodată până acum, iar acest lucru este posibil în toate situaţiile şi în toate condiţiile de iluminare. Varilux Physio 3.0 este prima lentilă care ia în calcul variaţiile dimensiunii pupilei, pentru calcularea modelului de lentilă. Odată cu apariția modelului Varilux Physio 3.0 este lansată pe piață o tehnologie nouă: Binocular Booster. Această tehnologie a fost creată pornind de la o statistică importantă: aproximativ 80% dintre prezbiopi au dioptrii diferite pentru cei doi ochi. Asta înseamnă un efort suplimentar din partea creierului, pentru suprapunerea celor două imagini și obținerea unei vederi bune. Tehnologia Binocular Booster facilitează gestionarea imaginilor furnizate de ochi și asigură relaxarea creierului cât și a ochilor. Ceea ce este specific acestor lentile este faptul că asigură o vedere bună chiar și atunci când purtătorul e în mișcare. De aceea ele sunt recomandate în special persoanelor active din punct de vedere fizic. Lentilele progresive Essilor Varilux Physio 3.0 există atât în versiunea standard, cât și în versiunea Short, cu design specific pentru ramele înguste.

 

Noutăţi

Această secţiune este goală.

   Lentile Lentile PROGRESIVE VARILUX COMFORT indiferent de tratamentul antireflex si indice de refractie doar  998 lei perechea

OFERTA valabila pana pe 31.01.2023

NU RATA OFERTA!

Lentile Filtru PC (lumina albastra)
249 lei/ perechea
OFERTA VALABILA pana pe 31.03.2023


PACHET PENSIONARI 59 lei

(consultatie + rama + lentile)

Montaj GRATUIT